KomMed AB bildades 2006 och har som mål att alla organisationer, stora som små, ska kunna ha tillgång till en komplett och dynamisk givar- och medlemsdatabas.

KomMed är för andra gången utmärkt som ett av Sveriges 50 snabbast växande teknologiföretag. Det framgår av Deloittes årliga rankning ”Sweden Technology Fast 50”. KomMed hamnar på plats nummer 35.

Vi erbjuder tjänster inom såväl databasstöd som utbildning och konsultation och vårt mål är att våra kunder inte ska behöva besitta tekniska kunskaper för att kunna dra full nytta av hela sitt givar- och medlemssystem. Arbetet med KomMed-databasen ska istället vara en förenkling och effektivisering till förmån för organisationens verksamhet och ändamål.

Som KomMed-kund drar du nytta av ständiga utvecklingsdelar som erbjuds alla våra kunder vilket innebär att ert affärsstöd aldrig blir statiskt utan alltid förnyas och utvecklas.

Våra kunder har olika arbetssätt och därmet skilda behov kopplat till sitt systemstöd – vårt erbjudande innebär därför ofta unika kombinationer av databasteknik, utveckling, tilläggstjänster och strategistöd.

Vi sköter även mobila betallösningar och SMS-betalningar för ett antal större insamlingsorganisationer i Sverige som Stockholm Stadsmission m fl.

Kontaktinformation

 

E-post info@kommed.se
Telefon +46 8 55 11 02 70 – Växel
+46 8 55 11 02 71 – Support
Postadress KomMed AB
Varuvägen 9
S-125 30 Älvsjö